Cum atrag Clienti afacerile mici (2) – 2022

Cum atrag Clienti afacerile mici (2) – 2022

Cum atrag Clienti afacerile mici (2) (continuare)

3. Reimprospateaza-ti fotografiile

O parte din strategia ta de marketing, trebuie sa fie sa schimbi niste poze. Daca ai schimbat majoritatea serviciilor pe virtual, de exemplu, sa ai o multime de lume la o conferinta nu o sa trimita mesajul potrivit.

Similar, daca ti-ai schimbat website-ul pentru servicii virtuale si acum incepi sa te intalnesti cu clienti face-to-face. Trebuie sa te gandesti sa schimbi din nou pozele. 

4. Analizeaza si foloseste-ti datele 

Cea mai buna modalitate de a implementa idei noi pe website e sa vezi ce le place vizitatorilor si ce nu. Daca folosesti Google Analytics, poti sa vezi cum influenteaza comportamentul vizitatorului informatiile tale. 

O sa poti sa vezi cat petrec potentialii clienti pe website-ul tau si pe fiecare pagina in particular. De unde vine trafic-ul tau, sau daca cineva cauta un cuvant exact si care este cel mai popular. 

Sa angajezi o firma de web development si o agentie de marketing este ideal pentru ca te pot ajuta sa personalizezi totul si sa intelegi exact ce se intampla pe website-ul tau, acest lucru duce la o intelegere a consumatorul mai bina si in a il servi mai bine.

Descarca Acum Cartea – Cum atrag Clienti noi (Prospecti)? Cum obtin Conversii?

5. Educati-va publicul

Una dintre cele mai bune modalitati sa iti faci website-ul mai bun este sa le oferi raspunsuri rapide oamenilor la intrebari. Si nu ma refer doar la materiale de marketing sau la pagini de blog.

Trebuie sa ai o pagina de FAQ care sa fie dedicata pentru raspunsurile cautate de oameni. 

Poate ar fi bine sa creezi o resursa care ii ajuta pe posibilii clienti care au intrebari in legatura cu izolarea si carantina. 

Trebuie sa iti amintesti ca nu vom iesi in oras ca in trecut – cchiar daca am inceput sa iesim iarasi in restaurante, baruri, saloane etc. Lumea o sa isi doreasca sa stie despre siguranta si sanatate si cu cat ii poti informa mai bine cu atat o sa ai mai mult succes. 

De altfel, trebuie sa planuiesti cum si cand iesi din pandemie cu afacerea ta.

Trebuie sa comunici des si sincer cu clientii tai si sa te gandesti mereu la ce ai putea imbunatati la cu website-ul si cu marketing-ul tau.

Sper ca o sa implementezi aceste strategii cat de curand posibil. Acestea iti vor oferi oportunitatea de a merge mai departe, ca un detinator de afacere mica cu succes.

Cum atrag Clienti afacerile mici (2) - 2022 - www.raduprisacaru.ro

MentoringBranding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Cum atrag Clienti afacerile mici (2) - 2022 - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  16 decembrie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram