Digital Marketing – 6 sfaturi pentru afacerile mici

Digital Marketing – 6 sfaturi pentru afacerile mici

Digital Marketing – 6 sfaturi pentru afacerile mici

Daca este vreo industrie care a trecut printr-o revolutie in ultimii ani, aceasta este marketing-ul. Au fost multe schimbari in modul cum business-urile isi marketeaza produsele si serviciile. Majoritatea business-urilor in ziua de azi au prezenta online. Si multe au trecut la a isi vinde produsele online pe platforme de E-Comert. Aceasta pandemie cu Covid-19 a amplificat E-Comert-ul.

Digital Marketing-ul a schimbat modul cum business-urile isi construiesc si implementeaza strategia de marketing. Acum un deceniu, televizorul, radio, printurile, si mailurile directe dominau industria. In ziua de azi trebuie sa incercam sa ajungem la clienti prin lumea digitala. Majoritatea business-urilor in lume au probleme cu ajustarea la tehnologie si in a avansa in spatiul digital

Digital Marketing-ul a adus niste challengeuri noi pentru afacerile mici, si a ajutat situatia prin ajustarea nivelului de competitie in marketplace. O mare parte din provocarile pentru afecerile mici in lumea digitala o reprezinta invatarea modului prin care pot sa foloseasca Internetul cat de mult posibil in avantajul lor. Iata 6 sfaturi pentru afacerile mici in Digital Marketing:

 • Foloseste corect elementele de baza

Are afacerea ta un website? Daca da, foarte bine. Daca nu, trebuie sa construiesti unul acum. Nu trebuie sa cheltui prea mult pentru un website. Poti sa folosesti multe dintre platformele de construit website-uri sau sa angajezi un freelancer sa il faca. Oricum trebuie sa te asiguri ca website-ul tau este mobile friendly. Mult mai mult oameni acceseaza website-urile de pe telefon, ceea ce inseamna ca trebuie sa te asiguri ca merge bine pentru telefoane. 

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

 • Sa intelegi si sa folosesti SEO

Sa ai un website este doar jumatate din ce trebuie sa faci. Pe Internet, trebuie sa te asiguri ca lumea te poate gasi. Aici este punctul in care intervine SEO.

 • Sa faci un plan de marketing

In ziua de azi chiar daca poti trimite mesaje pe telefon sau WhatsApp, email-ul tot este important. Email-ul ofera cateva lucruri pentru afacerile mici. Dupa ce un client si-a facut cont pe website sau ti-a dat email-ul lui, poti sa ii trimiti mailuri cu produsele si serviciile tale, poate sa ii oferi un discount.

 • Sa faci parteneriate cu influencer-i locali.

Marketing-ul cu influencer-i este una din tacticile folosite pentru a avea succes in marketplaceul digital. Daca ai parteneri niste influencer-i cunoscuti si de succes, iti poate creste volumul de vanzari si clientela. Trebuie sa ai mereu cunostine sau macar sa faci research in jurul tau sa vezi ce influencer-i ai si la care poti ajunge.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

 • Sa ai o strategie de social media

Probabil ai o pagina de Facebook pentru afacerea ta. Dar ai o strategie de social media? Ai vreo idee care platforma de social media are cei mai multi potentiali clienti pentru afacerea ta? Sa ai o strategie de social media care este buna, te poate ajuta sa castigi un avantaj in marketing-ul pe internet. 

 • Sa te focusezi pe continut

Probabil ai mai auzit fraza “continutul este rege”. Chiar este adevarata. In ziua de azi informatia a devenit o comoditate, continutul bun mereu iese castigator.

Nu uita: 97% din marketeri spun ca video-urile ii ajuta pe potentialii clienti sa inteleaga mai bine produsul sau serviciul.

Digital Marketing – 6 sfaturi pentru afacerile mici - www.raduprisacaru.ro

MentoringBranding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Digital Marketing – 6 sfaturi pentru afacerile mici - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  2 decembrie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Categorii

 • Articole recente

 • Etichete

 • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


 • Descarca Acum Gratuit:

 • Articole Despre

 • Descarca Acum Gratuit

 • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram