Forme de trafic pe website – Internet Marketing

Forme de trafic pe website – Internet Marketing

Forme de trafic pe website (Actioneaza inteligent cand atragi  trafic pe website)

Atragerea traficului pe website este o parte foarte importanta a marketingului online.

Pe website-ul tau ai vizitatori care sunt cu adevarat interesati de ceea ce oferi?

Daca vrei doar sa faci trafic pe website atunci poti sa cumperi cateva mii de vizite pentru o suma rezonabila, dar daca crezi ca te va ajuta cu ceva in businessul tau, te inseli.

Obiectivul tau este sa atragi cat mai mult trafic targetat (de calitate), adica acei utilizatori care sunt interesati de domeniul in care activezi si vor sa vada ce poti sa le oferi. Acest lucru este mai greu de realizat, dar nu imposibil.

Vei obtine trafic de calitate daca:

  • Realizezi schimb de link-uri cu alte websiteuri relevante pentru domeniul tau. Poti posta si o descriere pentru ca utilizatorii sa isi faca o idee despre ce pot gasi la accesare.
  • SEO pentru cuvintele cheie ale website-ului tau. Cand un utilizator porneste o cautare dupa un anumit cuvant, cauta website-uri care au un continut relevant pentru acel termen. Prin urmare, daca website-ul tau este oprimizat pentru cuvinte cheie importante vei putea obtine trafic de calitate prin aparitia pe prima pagina la cautari. Zilnic pe Google se efectueaza peste 5 Miliarde de Cautari. Tu esti acolo?
  • Articole, ebookuri gratuite si alte informatii despre produsul tau vor atrage de asemenea utilizatori interesati. Ei vor avea sansa sa citeasca inainte despre ceea ce le oferi si daca sunt interesati pot accesa link-ul catre website-ul tau pentru mai multe informatii.

Descarca Acum Cartea – Ce se intampla acum pe Internet? Ce urmeaza?

Vei obtine trafic de proasta calitate daca:

  • Cumperi vizite. Trebuie sa ai control asupra modului in care utilizatorii ajung pe pagina ta. Vei observa ca cele mai multe websiteuri care ofera trafic contra cost vor genera accesari si vei fi accesat de persoane deloc interesate de produsul tau.
  • Programele de autosurf sunt o sursa contestata de trafic deoarece calculatorul se lasa deschis si se navigheaza de pe o pagina pe alta fara ca cineva sa vada macar ce oferi tu. Dar conteaza pentru unele motoare de cautare.
  • Publicitatea pe websiteuri din alte domenii.  Daca ai un website despre gatit nu vei avea niciun succes daca ii faci publicitate pe o pagina cu jocuri online. Este un exemplu evident, dar ideea e ca nu beneficiezi de niciun avantaj daca postezi reclame pe website-uri care nu au legatura cu ce oferi tu.

Exista multe metode de a obtine trafic si multe sunt eficiente.  Cu toate acestea, sfatul este sa nu cauti orice fel de trafic, ci sa te straduiesti sa gasesti moduri in care sa atragi trafic de calitate, utilizatori interesati, ce vor petrece mai mult timp pe website si isi vor manifesta interesul pentru ceea ce oferi.

Forme de trafic pe website www.raduprisacaru.ro

Forme de trafic pe website www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  1 decembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram