Inscrierea in directoare creste traficul pe website

Inscrierea in directoare creste traficul pe website

Inscrierea in directoare creste traficul pe website

Tocmai ti-ai lansat websiteul. Toate lucrurile sunt puse la punct si esti gata sa pornesti la treaba. 

Emotiile sunt mari si a venit timpul sa ti se deschida portile virtuale catre milioane de utilizatori din intreaga lume. Iti incepi activitatea, dar traficul intarzie sa apara.

Este primul impediment cu care se confrunta majoritatea celor care au inceput o afacere online.  Dar exista niste modalitati rapide si usoare pentru a incepe sa iti creezi “reteaua de linkuri”. Acest lucrul va aduce trafic pe websiteul tau.  De cand a aparut conceptul de internet, s-a implementat ideea ca websiteurile sunt conectate intre ele si utilizatorul navigheaza de la o pagina la alta. In acest sens, provocarea consta in a plasa un link spre websiteul tau pe cat mai multe pagini web.

Poti incepe sa contactezi alte websiteuri si sa propui un schimb de linkuri (dar fii pregatit sa investesti mult timp). Poti cumpara linkuri (dar fii pregatit sa investesti destul de multi bani). Te poti alatura unui program de schimb de linkuri (dar fii pregatit sa schimbi linkuri cu foarte multe websiteuri irelevante). Sau poti incepe sa iti inscrii websiteul in directoare.

Ce reprezinta un director?

Un director web este o compilatie de websiteuri organizate dupa categorie sau topic. Majoritatea directoarelor cuprind categorii ce includ clasificari de la cele mai generale spre cele foarte specifice. In plus, un administrator al directorului va trebui sa iti vizualizeze websiteul pentru aprobare si ii va oferi un anumit grad de credibilitate.  Daca apari listat intr-un director, te asiguri ca vei fi vizualizat de orice utilizator care acceseaza categoria in care esti inscris si odata ce te-au gasit, iti pot accesa websiteul generand trafic si devenind chiar clienti.

Listarea in directorul web este benefica pentru SEO

Daca ai un website, cunosti cu siguranta importanta page rankului in Google si in alte motoare de cautare. Aceste motoare de cautare numara linkurile pe care alte pagini le posteaza catre websiteul tau si iti acorda in functie de aceasta o pozitionare mai buna in rezultatele de cautare. Este cu adevarat un pas important pentru optimizarea unui website si toti utilizatorii trebuie sa stie acest lucru.

Inscrierea intr-un director care este vizat de Google (si foarte multe dintre ele sunt) va constitui o bila alba pentru websiteul tau. Acest lucru iti imbunatateste rankingul si genereaza trafic important.  Trebuie sa stii ca nu toate directoarele ajuta la SEO. Daca URL-ul din director nu este un link direct catre website, atunci motorul de cautare nu il va lua in considerare. De aceea este mai bine sa va inscrieti websiteul in directoare care ofera un link direct catre website.

Daca faci schimb de linkuri cu alte websiteuri iti cresti teoretic reteaua de linkuri, dar faci sacrificii in ceea ce priveste calitatea.  Utilizatorii cand cauta informatii despre un anumit subiect utilizeaza de obicei legaturi pe websiteuri relevante pentru cautarea lor. Acest lucru fac din directoarele web alegerea cea mai buna.

Descarca Acum Cartea – Cum fac SEO (Search Engine Optimization) pentru Motoare de Cautare

Din moment ce directoarele sunt clasificate pe diferite categorii, o persoana poate accesa un director si poate avea acces foarte usor la o diversitate mare de resurse grupate pe categorii.  Cu siguranta vrei sa fii printre acele “resurse”! In plus, cand alte motoare de cautare identifica linkul va avea o importanta mai mare deoarece este inconjurat de continut relevant, format din cele mai importante cuvinte cheie.

In timp ce iti contruiesti reteaua de linkuri, vei continua sa observi o crestere a traficului. Daca folosesti inscrierea in directoare ca modalitatea de a realiza acest lucru iti creezi mai multe cai spre websiteul tau. Inscrierile in cateva directoare populare te poate ajuta foarte mult. Avantajul principal este ca inscrierea in majoritatea directoarelor este gratuita si afacerea ta nu va avea de suferit din punct de vedere financiar.

Inscrierea in directoare creste traficul pe website www.raduprisacaru.ro

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

ÎNSCRIE-TE ACUM GRATUIT ÎN CLUBUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Inscrierea in directoare creste traficul pe website www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  26 ianuarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram