Internet – Atentie la parola 123456

Internet – Atentie la parola 123456

Internet – Atentie la parola

Daca vrei sa faci bani pe internet si vrei sa ii si pastrezi. Ai grija cum iti alegi si cum iti pastrezi parolele.

Conform unui top întocmit de SplashData: Combinațiile precum ”123456”, ”password” și ”123456789” sunt cel mai des folosite parole.

Potrivit sursei citate, pe lista celor mai comune 100 de parole „construite” de internauţi, aproape toate sunt combinaţii scurte de cifre sau taste de pe tastatură, prenume sau cuvinte care apar în orice dicţionar englez, referinţe din sport sau cultura pop.

În ierarhia SplashData, prima poziţie este ocupată, de combinaţia „123456”, urmată de „password”. Cele două parole îşi păstrează locurile fruntaşe în top pentru al cincilea an consecutiv.

Pe poziţiile următoare (de la locul 3 până la 8) se regăsesc parole care conţin combinaţii comune de cifre, precum „123456789”, „12345678”, „12345”, „111111” şi „1234567”.

Pe de altă parte, unii dintre utilizatori au ales parole precum: „iloveyou”, „princess”, „sunshine”, „666666”, „charlie” sau „donald”.

Realizatorii topului celor mai neinspirate 100 de parole susţin că nu mai puţin de 10% dintre internauţi au folosit cel puţin una dintre primele 25 de parole din lista publicată în acest an. În plus, aceştia estimează că aproape 3% dintre utilizatori au optat pentru „123456”, cea mai slabă parolă din top.

Ediţia „Top 100 Worst Passwords” s-a bazat pe mai mult de cinci milioane de parole „scurse” pe Internet de utilizatorii de computere, din America de Nord şi Europa de Vest în special, conform Digi24.ro.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Internet – Atentie la parola - www.raduprisacaru.ro Articol

Ti-au dispărut banii de pe card? Trebuie să faci asta, urgent!

In 2019 a fost lansat numărul unic 1911, prin Centrul Naţional de Răspuns la Incidentele de Securitate Cibernetică. Acest număr este apelabil din toate reţelele la care pot fi raportate incidentele de securitate cibernetică de către persoanele fizice, juridice şi instituţii publice, oferindu-li-se prin Call Center o asistenţă primară şi consiliere pentru diagnosticare şi remediere.

Internet – Atentie la parola

Daca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Digital Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www.raduprisacaru.ro)

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutiePlanifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Etichetat pe:
Publicat pe  1 iulie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram