Marketing Afiliat – Internet Marketing

Marketing Afiliat – Internet Marketing

Marketing Afiliat – Internet Marketing

Marketing Afiliat – este o forma de Marketing Online care se bazeaza exclusiv pe un model CPA. Adica Cost Per Action (Cost per Actiune). In marketingul afiliat, un comerciant (merchant) numit de cele mai multe ori advertiser. Rasplateste unul sau mai multi afiliat-i (publisher) pentru fiecare actiune efectuata pe website-ul sau. Actiunea este o vanzare, click sau inregistrare, etc.

Astfel, marketingul afiliat se mai gaseste denumit ca marketing bazat pe performanta. Intrucat el nu include in niciun fel actiuni de genul CPC, CPM. Marketingul afiliat se suprapune intr-o oarecare masura cu alte metode de internet marketing deoarece afiliat-ii utilizeaza metode regulate de publicitate. Aceste metode includ optimizari pentru motoare de cautaremarketing prin cautari platite in motoarele de cautaree-mail marketing si publicitatea prin afisarea de bannere. Pe de alta parte afiliat-ii, uneori utilizeaza metode neortodoxe de promovare.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Marketingul afiliat, utilizeaza un website pentru a trimite trafic pe altul, este o forma a marketing-ului online. Care in mod frecvent este desconsiderata de comercianti. Cu toate ca motoarele de cautareemail-urile si RSS capteaza o atentie mai mare din partea comerciantilor online fata de marketingul afiliat, membrii afiliat-i continua sa joace un rol semnificativ in strategiile de vanzari online.

Daca vrei sa devii afiliat marketer, trebuie sa te inscrii intr-un program unde vanzarile tale pot fi urmarite pentru a iti primi comisionul. Multe website-uri au programe de afiliere si unelte de urmarire a vanzarilor. Inainte este bine sa te interesezi de fiecare program in parte atat din surse directe, website-ul respectiv cat si din surse indirecte, forumuri, blog-uri.

Eu te sfatuiesc sa lucrezi cu website-urile de tipul – 3rd party network. Se ocupa cu asa ceva si sunt interesate sa-si pastreze buna reputatie.

De cele mai multe ori dupa ce iti deschizi contul vei primi posibilitatea de a produce link-uri de afiliere pentru produsele pe care le alegi din campaniile respectivelor programe.

Jobul tau este sa promovezi aceste produse pe website sau blog si sa motivezi cumpararea lor.

Marketing Afiliat – Digital Marketing - www.raduprisacaru.ro

MentoringBranding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Marketing Afiliat – Digital Marketing - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  31 martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram