Maximizeaza traficul pe website prin inscrierea in directoare

Maximizeaza traficul pe website prin inscrierea in directoare

Maximizeaza traficul pe website prin inscrierea in directoare

O alta metoda prin care poti sa atragi trafic pe website este introducerea in directoare.

Cu siguranta, iti doresti un website care sa aiba succes. Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de utilizatori care sa iti acceseze pagina. Dar cum realizezi atat trafic?

Una dintre cele mai bune moduri de a obtine trafic pe website este sa inscrii websiteul in cat mai multe directoare care exista online. Directoarele online sunt asemenea unei carti de telefon unde websiteul poate fi gasit: aceste directoare pun la dispozitie o serie de categorii (educatie, divertisment, sanatate, etc) si atunci cand inscrii websiteul alegi categoria potrivita.

Pentru o incadrare cat mai exacta, vei putea inscrie websiteul intr-o sub-categorie. De exemplu, sa presupunem ca websiteul este despre aromoterapie. In procesul de inscriere vei alege categoria principala “Sanatate”, “Medicina alternativa” ca subcategorie si daca exista “Aromoterapie”.

De multe ori pentru o procesare mai rapida a websiteului directorul poate cere bani sau postarea pe website a unui link reciproc.

De ce  sa petreci atata timp cu inscrierea in directoare? Nu ar fi de ajuns doar sa optimizezi websiteul pentru motoarele de cautare?

Poti face doar optimizarea, dar nu toti utilizatorii apeleaza la un motor de cautare, cand vor sa gaseasca un produs specific sau serviciu online. De exemplu daca o persoana cauta articole pentru animale de companie se poate sa nu apeleze la un motor de cautare. In loc, va accesa unul din aceste directoare online si va vizita  paginile inscrise in categoria specifica, in acelasi mod in care o persoana ar utiliza o carte de telefoane. 

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Investitia de timp si bani pe care o vei face cu inscrierea in directoare o vei recupera intr-o multitudine de feluri.

  • Vei creste traficul pe website. Websiteul va fi inclus atat in directoarele online cat si in motoarele de cautare si acest lucru te va ajuta sa beneficiezi de trafic in momentul in care utilizatorii vor gasi websiteul inscris in director.
  • Vei creste numarul de back linkuri catre websiteul tau.  Daca paginile directorului sunt listate in motoarele de cautare, linkul pe care il acorda websiteului tau va fi de adesemenea listat in motoarele de cautare. Prin acest mod realizezi o noua cale prin care websiteul tau sa fie gasit.  Si in final, vei beneficia de mai mult trafic.
  • Inscrierea in directoare este o modalitate rapida de a beneficia de linkuri.  Optimizarea websiteului pentru motoarele de cautare poate fi dificila si poate necesita mult timp. Este nevoie de timp ca sa inveti sa “scrii” pentru motoarele de cautare. Intre timp orice link pe care poti sa il obtii te va ajuta pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare si inscrierea in directoare va realiza acest lucru pentru tine.
  • Inscrierea in directoare nu presupune costuri ridicate si este o investitie buna. Exista directoare care solicita bani pentru inscriere sau pentru o procesare mai rapida, dar websiteul poate fi inscris si gratuit. Un website unde poti gasi aceste directoare este www.dirpedia.ro
Maximizeaza traficul pe website prin inscrierea in directoare - SEO Directoare www.markagency.ro

Pe scurt, inscrierea websiteurilor in directoare este una dintre cele mai bune metode sa atragi trafic pe website. In fond, ai nevoie de trafic pentru a supravietui online.

Asa ca incepe cat mai repede inscrierea!

Maximizeaza traficul pe website prin inscrierea in directoare www.raduprisacaru.ro

Maximizeaza traficul pe website prin inscrierea in directoare www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  19 ianuarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram