Optimizare websiteuri pentru Echipamentele Mobile

Optimizare websiteuri pentru Echipamentele Mobile

Optimizare websiteuri pentru Echipamentele Mobile

Numarul romanilor care acceseaza internetul de pe un dispozitiv mobil se dubleaza de la an la an, iar in scurt timp cautarile pe mobil le vor depasi pe cele efectuate de pe calculatoarele traditionale, reprezentand un semnal de alarma pentru companii

Romanii au prins gustul tabletelor si al smartphoneurilor, iar acest lucru se observa din datele celor de la Google.

(Internetul pe Echipamente: Numar Total de Utilizatori Internet = 15.04 milioane, Utilizatorii de Internet din Total Populatie = 77%, Numar Total de Utilizatori pe Echipamente Mobile = 13.40 milioane, Numar de utilizatori de internet pe Echipamente Mobile din Total Populatie = 69%)

Piata Internetului pe Echipamente Mobile din Romania este majoritara. Rezulta ca potentialii clienti vor viziona reclamele online sau websitetul pe Echipamente Mobile. Trebuie sa optimizam sau sa construim marketingul pentru aceste echipamente.

(Tipurile Conexiunilor Mobile: Numar Total de Conexiunilor Mobile = 26.88 milioane, Numarul Conexiunilor Mobile raportat la Totalul Populatiei = 138%, Procentajul Conexiunilor Mobile Pre-Platite = 48%, Procentajul Conexiunilor Mobile Post-Platite -Abonamente = 52%, Procentajul Conexiunilor Mobile 3G&4G = 73%)

Fiecarui cetatean roman (chiar si copil sau batran) ii corespund 1.38 Conexiuni Mobile. Deci foarte multi cetateni cu cate 2 conexiuni (SIMuri). Majoritatea au o viteza mare 3G si 4G post-platite (abonamente).

Acum poate intelegi de ce este atat de importanta optimizarea websiteurilor pentru Echipamentele MobileOptimizarea trebuie facuta inca de la construirea website-ului. Daca ai deja website-ul atunci trebuie oprimizat pentru Echipamente Mobile. Daca website-ul este pe o platforma atunci trebuie sa alegi o tema gata optimizata pentru Echipamentele Mobile (Telefoane si Tablete). Astfel totul va fi mai usor.

Optimizare websiteuri pentru Echipamentele Mobile www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  24 noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram