Promovarea pe Youtube – Social Media

Promovarea pe Youtube – Social Media

Promovarea pe Youtube – Social Media

Companiile folosesc Youtube pentru a publica si promova pe internet filme video cu continut variat (reclame, virale, “filme de tipul cum sa faci asta”, testimoniale, suport, etc).

Filmele video de pe Youtube pot fi usor integrate si publicate pe website-uri, blog-uri si promovate pe celelalte retele de socializare.

Cum faci bani pe Youtube?

Pentru a putea câştiga bani din YouTube, utilizatorii vor trebui să aibă 4.000 de ore vizionate în ultimele 12 luni şi 1.000 de abonaţi. Reprezentanţii YouTube au scris pe blog-ul oficial că au ajuns la aceste praguri după o analiză amănunțită și conversații cu creatorii  de conţinut.

Realizatorul Pro TV George Buhnici face bani din canalul său de YouTube și explică oamenilor cum reușește, împreună cu alt vlogger cunoscut, Zaiafet.

“ Deci, ca să înțelegeți, după șase ani de YouTube, a ajuns să aibă un canal de 470.000 de abonați… eu am sărit puțin de 700.000 de mii de abonați, dar diferența dintre noi nu e mare, pentru că clipurile tale se propagă foarte bine, și de-aici vine secretul monetizării. Odată ce ai un canal cu conținut original, și nu ai probleme de copyright, poți să-și activezi monetizarea, devii partenere YouTube și din momentul acela reclamele care apar lângă clipul tău, peste clipul tău, inainte sau după, primești și tu o cotă. Cică 60% din ce taxează YouTube. Important e că YouTube face parte în parte cu noi, nu ca Zuckerberg (n.r. Facebook) care nu ne dă nimic pentru ce publicăm acolo”, mărturisește  realizatorul IlikeIT.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

La rândul său, vloggerul Zaiafet arată cam ce sume pot fi ridicate lunar, în funcție de accesări. ”Suntem mai mulți ca niciodată pe YouTube, toată lumea vrea să facă niște bani”, recunoaște vedeta Pro Tv.  ”Eu cred că fac 870 (n.r. dolari) pe milion (n.r. de vizualizări) .. sau cred că mai mult. Cam un 1 euro la mia de vizionări. Până acum câteva luni nu făceam mai nimic”, spune Zaiafet.[1]


[1] https://www.capital.ro/george-buhnici-de-la-pro-tv-spune-cum-face-bani-din-you-tube-de-ce-il-acuza-pe-zuckerberg.html

Dupa parerea mea aceste filme video reprezinta cele mai bune unelte in promovarea pe internet.

Youtube iti ofera si posibilitatea de a-ti face reclama si pe filmele video ale altora. Daca nu poti face un viral bun atunci foloseste unul.

Atentie!

1 imagine face cat 1000 de cuvinte!

1 film e facut din 1000 de imagini!

Promovarea pe Youtube – Social Media - www.raduprisacaru.ro

Promovarea pe Youtube – Social Media

Daca vrei sa citesti mai multe despre Social Media citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi” sau poti sa urmaresti si alte webinarii. Vezi toate webinariile la care particip pe aceasta tema la pagina de Social Media

Promovarea pe Youtube – Social Media - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  19 mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Categorii

  • Articole recente

  • Etichete

  • Stabileste acum o Intalnire Fata in Fata sau Conferinta Telefonica sau Video


  • Descarca Acum Gratuit:

  • Articole Despre

  • Descarca Acum Gratuit

  • smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram