Schimbul de trafic ma poate ajuta? Imi face rau?

Schimbul de trafic ma poate ajuta? Imi face rau?

Schimbul de trafic ma poate ajuta?

Te-ai hotarat sa apelezi la unul din numeroasele websiteuri de schimb de trafic si inca nu ai facut nicio vanzare?

Aceasta metoda de atragere a utilizatorilor pe websiteul tau nu este una dintre cele mai bune. Pot fi de ajutor in unele domenii, dar pentru un business care are nevoie de trafic targetat este o greseala.

Principiul de functionare a schimbului de trafic este simplu:  websiteul tau este vizualizat de un membru al retelei de schimb de fiecare data cand tu accesezi un site sau alte websiteuri. Unele schimburi functioneaza la un raport de 2:1 sau 3:1 si anume pentru fiecare 3 websiteuri pe care le vizitezi. Iti va fi afisat websiteul o data in reteaua de schimb. Toate aceste lucruri sunt gratuite, deoarece participi la accesarea websiteurilor altor membri si faci parte din program.

Criteriul pe care trebuie sa il indeplinesti pentru ca pagina ta sa fie accesata este ca trebuie sa petreci pe websiteurile pe care le vizitezi aproximativ 15-20 de secunde. De fiecare data cand indeplinesti acest lucru, primesti un credit. Trebuie sa ai in vedere ca utilizatorii care iti vor vizita pagina sunt la fel de putin interesati de ce ai sa oferi ca si tine. Isi doresc sa treaca repede la websiteul urmator pentru a acumula credite si a primi la randul lor cat mai multe vizite.

Problema cu aceasta metoda este ca vizitatorii pe care ti-i doresti atat de mult nu sunt potentiali clienti, ci alti membri ai retelei de schimb care isi doresc doar sa adune cat mai multe credite. Nimeni nu are de castigat, doar daca obiectivul este sa ai cat mai mult trafic pe website.

Descarca Acum Cartea – Cum faci Afaceri pe Internet

Unii utilizatori afirma ca o parte dintre membri retelei de schimb, care iti viziteaza websiteul ar putea fi interesati de produsul tau. Aceasta afirmatie nu este total falsa, dar cert este ca doar un procentaj foarte mic a celor care iti viziteaza websiteul din aceasta sursa vor deveni si clienti.

Vreau sa subliniez: cele mai usoare modalitati de a atrage trafic nu sunt si cele mai bune pentru afacere. Metoda de schimb nu iti poate asigura utilizatori de calitate, interesati de produsul tau, care ar putea si cumpara. Directioneaza-ti eforturile catre alte metode mult mai eficiente pentru vizitatori de calitate, cum ar fi: optimizarea websiteului (SEO)campanii PPC, scrierea de continut si socializarea

Marketing - www.raduprisacaru.ro Articol

Schimbul de trafic ma poate ajuta? Imi face rau? www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  7 iunie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram