Scrie Articole – Atrage Clientii – Digital Marketing

Scrie Articole – Atrage Clientii – Digital Marketing

Scrie Articole – Atrage Clientii - Digital Marketing

Articole-le reprezinta cel mai rapid drum spre buzunarul clientilor

Unele metode de promovare a website-ului tau pot fi facute fara bani. Mai mult decat atat, aceste metode gratuite iti pot mari numarul vizitatorilor si vanzarile, dubland sau chiar tripland incasarile.

Articole

Reprezinta una dintre cele mai usoare metode de a-ti promova website-ul, ele pot genera trafic si astfel cresc incasarile.

Cum poti face asta?

Scrie articole referitoare la website-ul tau si publicale pe directoarele (website-urile gratuite) de articole. Usor de facut, necesita timp putin si poate produce cresterea traficului, a vanzarilor si desigur a incasarilor.

Cum pot articolele scrise sa creasca traficul si incasarile?

Articolele publicate pe directoarele (website-urile gratuite) de articole vor contine un link catre website-ul tau. Cititorii, dupa ce vor citi articolele, pot accesa prin aceste link-uri website-ul tau. Aceste articole pot fi preluate si de alti blog-geri care le vor publica pe website-urile lor.

Daca fac acest lucru, aceste articole vor cuprinde un link catre website-ul tau, deci vei avea noi si mai ales gratuite vizite si posibile vanzari.

Cu cat lista de articole publicate creste, si cu cat mai multe apar pe website-uri diferite, numarul link-urilor si a vizitelor va creste.

Majoritatea motoarelor de cautare confera o importanta crescuta articolelor originale care apar pe website-uri diferite si a vizitelor ce vin de pe aceste website-uri in ceea ce priveste clasarea unui website.

Cu cat un website are mai multe link-uri si vizite de pe website-uri diferite cu atat va fi plasat mai sus in cadrul motoarelor de cautare. Plasarea mai buna a website-ului tau in cadrul motoarelor de cautare va creste numarul vizitelor si vanzarilor.

Descarca Acum Cartea – Cum public Articole. Continut. Directoare

Daca website-ul tau promoveaza un produs, link-ul atasat articolului tau iti poate aduce un numar mare de potentiali clienti. Chiar daca acestia iti fac doar o vizita asta nu inseamna ca aceasta vizita nu se va converti in viitor intr-o vanzare.

Sunt clienti care au deja in gand sa faca o achizitie dar nu se pot decide intre multele oferte aflate pe internet. Sansele tale cresc, daca sunt interesati de continutul articolului, dau peste tine datorita unui articol, vad website-ul si ofertele pe care le ai. Vezi ce usor este?

Motoarele de cautare nu doar indexeaza website-uri, indexeaza si articolele publicate. Indexeaza si articolele scrise despre website-ul tauAsa ca oricine va cauta subiecte care apar pe website-ul tau, pe motoare de cautare, va primi o lista in care va fi publicat si website-ul tau. Depinde de tine cat de sus vei fi pe acea lista.

Si gandeste-te ca nu ai depus nici un efort financiar pentru a-ti aduce clientii pe website-ul tau. Nu ai facut decat sa publici articole care sa fie indexate de motoarele de cautare.

Nu este de mirare, ca din ce in ce mai multi webmasteri isi revizuiesc modul de a scrie articole, scriu acum mai multe articole despre website-ul propriu decat sa faca promotii „rasunatoare”.

Sa iti faci website-ul cunoscut este usor cu ajutorul articolelor si a link-urilor din aceste articole. Astfel va creste traficul spre website-ul tau si vanzarile vor exploda.

Cu atat mai importante sunt aceste articole astazi, cand din ce in ce mai multe persoane cauta sa faca achizitii de pe internet prin intermediul motoarelor de cautare.

Scrie Articole – Atrage Clientii

Este recomandat sa scrii despre lucrurile care ii intereseaza pe clientii tai. Articolele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj comun dar dintr-o perspectiva profesionala cu mici incurajari de a-ti cumpara produsele.

Daca te gandesti, iti ia doar cateva minute din timpul tau, sa scrii articole si sa le publici pe website-urile cu inscriere gratuita. In scurt timp aceste articole vor fi distribuite catre mai multe website-uri decat iti inchipui. Chiar inainte de a realiza acest lucru, vei primi mai multe vizite decat inainte.

Daca consideri ca pierzi timpul scriind articole, gandeste-te ca in putin timp acestea vor fi distribuite gratuit pe internet si astfel website-ul tau va primi mai multe vizite de la potentialii clienti care sunt interesati de produsele si serviciile tale.

Incearca sa scrii cateva articole si urmareste numarul vizitelor pe website-ul tau. Aceste lucruri nu se intampla peste noapte dar dau rezultate pe termen lung.

Nici o metoda nu e mai buna decat cea pe care nu ai dat nici un ban. Orice ban economisit este un ban castigat.

Continutul trebuie promovat

Un continut bun pe care insa nu-l citeste nimeni are un impact negativ atat asupra motoarelor de cautare. Cat și asupra oamenilor.
Intr-un sondaj realizat recent cu privire la lectura electronică. 15% dintre respondenti au afirmat că principalele motive pentru care citesc conținut digital sunt placerea de a se desprinde de realitate si bucuria dobandita, in timp ce peste 20% dintre acestia au mentionat pasiunea de a invata lucruri noi.

Scrie Articole – Atrage Clientii - Digital Marketing - www.raduprisacaru.ro

Scrie Articole – Atrage Clientii - Digital Marketing

Dezvoltare Personală, Coaching, Branding Personal, MentoratMarketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Scrie Articole – Atrage Clientii - Digital Marketingwww.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  16 iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram