Sfaturi de Digital Marketing pentru 2023

Sfaturi de Digital Marketing pentru 2023

Sfaturi de Digital Marketing pentru 2023

Am trecut de prima luna a anului. Multi marketeri si proprietari de afaceri au inteles ca poti sa ajungi la clienti prin folosirea marketing-ului digital.

Profita de sectiune Facebook Story

Nu ma refer doar sa postati pe story, pe pagina ta de Facebook. Ma refer la sectiunea focalizata vizual pe sectiunea “about us” a unei companii. Acestu lucru arata istoria companiei si punctele forte. As recomanda sa folosesti o fotografie atractiva in stil de coperta. Fotografia de coperta existenta a paginii functioneaza daca nimic altceva nu este disponibil. Precum si legaturi relevante si fotografii mai mici pentru sectiunea text. poti sa folosesti si orice fel de formatare a textului ca sa atrati atentia clientilor pe pagina ta de Facebook.

Actualizati frecvent postarile Google

Probabil deja cunosti importanta Google My Business pentru SEO si cat adauga la credibilitatea afecerii tale online.

Ceea ce poate nu stii este cat de utila este functia Google PostsAfaceri-le pot folosi aceste postari- care sunt similare cu postarile de pe social media – actualizeaza clientii si potentialii clienti cu privire la promotii, evenimente de afaceri, postari de blog si multe altele. Fotografii, video-clipuri si link-uri pot fi incarcate in aceste postari pentru a personaliza in continuare experienta pentru fiecare afacere in parte. Postarile, daca le faci la fel de regulate ca pe social media iti pot spori prezenta online. Trebuie luat in considerare, informatiile Google My Business apar pe Google Maps si Google Search.

Descarca Acum Cartea – Cum fac Publicitate Platita  (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn & Youtube) vs Publicitate Gratuita


Sa optimizam pentru telefon

Trebuie sa ne asiguram ca website-ul nostru este user-friendly pe mobil-ul client-ului. Ar trebui sa iei in considera sa discuti cu cineva care cunoaste industria si tehnologia pentru a deveni cat mai „mobil”. Incearca sa aplici ultimele trenduri chiar daca marketing-ul pe telefon este diferit. Cautand singur informatii poti sa gasesti unde este marketing-ul pe telefon la momentul actual si unde se indreapta.

Incorporeaza marketing video

Sa incluzi video-uri in planul tau de marketing in 2023 este obligatoriu – este vital. Cheltuielile publicitare in spatiul video continua sa se extinda, asta inseamna ca poti sa faci asta inainte competitiei si sa iti pastrezi clientii in acelasi timp ce aduci si altii noi. Sa arunci o privire serioasa asupra platformelor centrate pe video-clipuri – de la YouTube la TikTok si chiar Instagram – te poate ajuta sa fii la curent cu ultimele trenduri video si sa mentii capul deasupra apei in spatiul de marketing

Peisajele digitale de marketing sunt in continua schimbare. Sa va informati cu privire la cele mai noi instrumente, tehnologii si practici pentru marketing-ul online este cea mai buna modalitate de a ramane cu un pas in fata concurentei.

Descarca Acum Cartea – Cum atrag Clienti noi (Prospecti)? Cum obtin Conversii?

Sfaturi de Digital Marketing pentru 2023 - www.raduprisacaru.ro

MentoringBranding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Citeste mai multe despre Branding Personal

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Sfaturi de Digital Marketing pentru 2023 - www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  3 februarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram