Websiteul tau un “magnet” pentru trafic

Websiteul tau un “magnet” pentru trafic

Websiteul tau un “magnet” pentru trafic

Sa realizezi un website cu un design impresionant este un lucru, dar sa il transformi intr-un “magnet” pentru trafic este o cu totul alta poveste. Nu este doar o problema de publicitate si de simplul fapt de a atrage traficul pe website. Trebuie sa reusesti sa iti fidelizezi vizitatorii si sa ii convingi sa revina. Cei mai buni vizitatori sunt cei care revin!

Voi prezenta in continuare cateva metode prin care vizitatorii sa iti revina pe website.

Una dintre cele mai simple idei este sa ii convingi sa se aboneze la newsletter. Pentru asta le poti oferi niste articole gratuite, studii sau chiar publicitate gratuita.

Ofera vizitatorilor continut gratuit.  Articolele, studiile sau informatiile pe care le postezi vor fi foarte atractive pentru vizitatori daca sunt originale si updatate frecvent. Ar fi o idee buna sa le dai posibilitatea sa iti foloseasca articolele in websiteurile proprii. Aceasta este o metoda eficienta intrucat iti va aduce vizitatori noi care pot deveni fideli.

O alta idee foarte buna pentru a atrage trafic pe website este sa le oferi un ebook gratuit.  Contribuie cu un continut interesant si permite vizitatorilor sa il transmita mai departe.

Organizeaza si ofera vizitatorilor seminarii gratuite. Le poti sustine in pagina de chat a websiteului tau. Ideea informatiilor “live” va determina cu siguranta utilizatorii sa iti viziteze websiteul. In plus vei deveni cunoscut ca un expert in domeniu si recomandat mai departe.

Natura umana ne face sa fim foarte receptivi la tot ce e gratis! Asa ca ofera vizitatorilor posibilitatea de a se inscrie la un concurs la finalul caruia vei oferi un premiu interesant pentru vizitatii tai si astfel vei genera o rata cat mai mare de inscrieri. Multi utilizatorii vor accesa websiteul regulat pentru a verifica rezultatul concursului.

Descarca Acum Cartea – Cum atrag Clienti noi (Prospecti)? Cum obtin Conversii?

De ce sa nu lasi utilizatorii sa downloadeze software gratuit? Ai putea chiar sa dedici o pagina speciala in websiteul propriu. Daca le realizezi tu, asigura-te ca incluzi si anuntul tau si apoi permite utilizatorilor sa-l distribuie.

Ofera consultanta gratuita vizitatorilor fideli. Cum acest serviciu se ofera la preturi foarte mari, faptul ca tu iti ajuti vizitatorii gratuit va fi foarte important si va determina reveniri pe website.

Si, in sfarsit o ultima idee ar fi sa realizezi un club online pe website si sa oferi mai multe beneficii celor ce se inscriu. Toate aceste metode iti vor face websiteul unul foarte cautat si cel mai important lucru este ca vei beneficia de utilizatori care vor reveni.

Websiteul tau un “magnet” pentru trafic www.raduprisacaru.ro

Websiteul tau un “magnet” pentru trafic www.raduprisacaru.ro

Etichetat pe:
Publicat pe  15 decembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram