Cum sa Economisim Bani Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 55 (video)

Cum sa Economisim Bani Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 55 (video)

Cum sa Economisim Bani Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 55 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

"nnn"

Cand te angajezi la varsta de 20, 21, 22, tu trebuie sa incepi sa pui deoparte bani. Nu sa ii lasam intr-un cont pe o perioada mai lunga de timp. Sa invatam cum investim in niste "unelte" care sa ne ajute pe viitor si in multiplicarea banilor.

Poate la inceput nu o sa avem suma necesara sa facem o investitie. Cel mai important este sa incepem sa invatam despre aceasta conduita. Trebuie sa ne si rasplatim pe noi insine, suma asta este undeva la 10% din venitul lunar.

Mai trebuie sa luam in considerare un principiu, bani albi pentru zile negre. Toti avem niste cheltuieli neprevazute. De exemplu, se strica ceva la masina, trebuie sa renovezi apartamentul, sunt niste costuri care trebuie sustinute.

Poate aparea un copil in familie, toti intelegem ca acest lucru vine cu niste costuri generoase, pana apare copilul si dupa. Costurile incep sa creasca cu varsta copilului. In acelasi timp pot aparea si niste evenimente frumoase in viata noastra pentru care trebuie sa avem bani. Se casatoreste un prieten, mergi la un botez sau chiar daca vrei sa pleci intr-o vacanta neplanificata.

Ideea este sa nu ajungem sa trebuiasca sa scadem standardul de viata la care traim pentru o placere. Este important sa nu facem aceste derapaje in viata noastra cotidiana, pentru ca ne demotivam. Acest lucru poate duce la scaderea performantei la locul de munca, cu repercursiuni asupra veniturilor noastre lunare si asupra carierei.

Cum sa Economisim Bani Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 55 www.raduprisacaru.ro

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Cum sa Economisim Bani Podcastul lui Radu Prisacaru Episodul 55 www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  25 aprilie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram