Metoda Terapeutica de Explorare Interioara - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 106 (video)

Metoda Terapeutica de Explorare Interioara - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 106 (video)

Metoda Terapeutica de Explorare Interioara - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 106 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Terapia Commpasionate Inquiry

Terapia Commpasionate Inquiry: O abordare inovatoare în explorarea suferinței umane

Terapia Commpasionate Inquiry, dezvoltată de către Dr. Gabor Maté, este o abordare terapeutică inovatoare care explorează și abordează suferința umană într-un mod profund și empatic. Această formă de terapie se bazează pe înțelegerea că multe dintre problemele noastre emoționale și comportamentale sunt adânc înrădăcinate în experiențele și traumele noastre din trecut.

Terapia Commpasionate Inquiry are ca scop identificarea și transformarea convingerilor și schemelor disfuncționale care ne limitează viața și provoacă suferință. Prin integrarea compasiunii și a atenției conștiente, terapeutul facilitează un spațiu sigur în care pacientul poate explora în profunzime experiențele emoționale și își poate reconstrui încrederea în sine.

Această abordare terapeutică combină metodele tradiționale de consiliere cu înțelegerea neuroștiințifică și învățările din domeniul dezvoltării umane. Terapeutul folosește întrebări deschise și reflectări, îndrumând pacientul să exploreze în adâncime resursele, traumele și tiparele de viață.

Terapia Commpasionate Inquiry pune un accent deosebit pe acceptarea și compasiunea față de sine. Pacienții sunt încurajați să-și recunoască și să-și accepte emoțiile și experiențele, fără a le judeca sau respinge. Prin această acceptare profundă, pacienții pot elibera blocajele emoționale și pot găsi resurse interioare pentru a-și vindeca suferința.

Un aspect important al Terapiei Commpasionate Inquiry este înțelegerea că suferința umană nu este ceva de care trebuie să ne rușinăm. Sau să ne ascundem. Terapeutul creează un mediu non-judecător și înțelegător, în care pacientul se simte în siguranță să-și împărtășească povestea și să exploreze adânc motivele și rădăcinile suferinței lor.

Terapia Commpasionate Inquiry a demonstrat rezultate promițătoare în tratarea tulburărilor de anxietate, depresie, dependențe și traume. Prin înțelegerea profundă a suferinței și prin cultivarea compasiunii și a acceptării de sine, pacienții pot începe procesul de vindecare și transformare personală.

Terapia Commpasionate Inquiry

În concluzie, Terapia Commpasionate Inquiry este o abordare terapeutică inovatoare și eficientă, care pune accent pe compasiunea față de sine și pe explorarea adâncă a suferinței umane. Prin crearea unui spațiu sigur și prin utilizarea întrebărilor deschise și reflectărilor, terapeutul ajută pacientul să descopere și să transforme convingerile și traumele care îi limitează viața. Această formă de terapie are potențialul de a elibera blocajele emoționale și de a aduce vindecare și transformare personală.

Metoda Terapeutica de Explorare Interioara - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 106 www.raduprisacaru.ro

Mentorat, Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romani

Metoda Terapeutica de Explorare Interioara - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 106 www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  22 mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram