Vindecare si Recuperare prin Thetahealing - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 95 (video)

Vindecare si Recuperare prin Thetahealing - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 95 (video)

Vindecare si Recuperare prin Thetahealing - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 95 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

"ThetaHealing este o formă de terapie care se concentrează pe dezvoltarea personală prin eliberarea credințelor limitative și blocărilor emoționale.

Această formă de terapie poate ajuta oamenii să-și dezvolte abilitățile personale, cum ar fi încrederea în sine și auto-controlul.

Prin eliberarea blocajelor mentale și emoționale, terapia ThetaHealing poate ajuta oamenii să-și descopere adevăratul potențial.

Această formă de terapie poate fi folosită pentru a ajuta oamenii să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să-și îmbunătățească relațiile.

Terapia ThetaHealing poate fi folosită și pentru a ajuta oamenii să-și găsească direcția în viață și să-și clarifice obiectivele. Această formă de terapie poate ajuta oamenii să-și depășească fricile și să-și gestioneze emoțiile, astfel încât să poată lua decizii mai bune și să acționeze cu mai multă încredere.

Prin ajutorul terapiei ThetaHealing, oamenii pot să-și dezvolte abilitățile de manifestare și să-și atragă în viața lor lucrurile pe care și le doresc cu adevărat.

Vindecare si Recuperare prin Thetahealing

Terapia ThetaHealing poate ajuta oamenii să-și dezvolte abilitățile spirituale și să-și îmbunătățească conexiunea cu universul și cu sinele lor superior.

Această formă de terapie poate fi folosită și pentru a ajuta oamenii să-și elibereze traumele din trecut și să-și vindece rănile emoționale, oamenii care vor să se dezvolte personal.

Terapia ThetaHealing este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile personale și să-și îmbunătățească viața într-un mod holistic și natural.

Această formă de terapie poate fi practicată în orice moment al vieții și poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor individuale ale fiecărei persoane.

Prin ajutorul terapiei ThetaHealing, oamenii pot să-și creeze o viață mai bună, mai împlinită și mai satisfăcătoare.

Terapia ThetaHealing poate fi practicată în siguranță și poate fi o modalitate excelentă de a obține suportul și ghidarea necesare pentru a obține succesul și fericirea în viață.

Această formă de terapie poate ajuta oamenii să-și îmbunătățească înțelegerea de sine și să-și descopere propriile valori și pasiuni. Este o formă excelentă de Dezvoltare Persoanală."

Vindecare si Recuperare prin Thetahealing - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 95 - www.raduprisacaru.ro

Mentorat, Branding Personal, Dezvoltare Personala, Coaching, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romani

Vindecare si Recuperare prin Thetahealing - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 95 - www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  27 februarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram