Vindecarea Transgenerationala prin Constelatii Familiale - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 120 (video)

Vindecarea Transgenerationala prin Constelatii Familiale - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 120 (video)

Vindecarea Transgenerationala prin Constelatii Familiale - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 120 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Terapia Constelațiilor Familiale: O Cale pentru Vindecare și Înțelegere

Terapia Constelațiilor Familiale este o abordare terapeutică inovatoare care explorează relațiile și dinamica familiei pentru a aduce claritate, vindecare și înțelegere. Această formă de terapie a fost dezvoltată de Bert Hellinger. Un terapeut german, care și-a câștigat popularitate în întreaga lume datorită rezultatelor semnificative pe care le poate oferi.

La baza Terapiei Constelațiilor Familiale stă ideea că problemele psihologice și emoționale pot avea rădăcini în dinamica familială. Dar și în legăturile noastre cu membrii familiei. Prin intermediul reprezentărilor și a "constelațiilor" familiei într-un spațiu terapeutic. Clienții pot explora relațiile, rolurile și dinamica care pot fi ascunse sau neglijate în viața lor.

Un aspect crucial al Terapiei Constelațiilor este reprezentarea membrilor familiei sau a altor elemente relevante din viața clientului. Acești reprezentanți sunt aleși din grupul de participanți sau pot fi obiecte sau simboluri. În timpul sesiunii, acești reprezentanți simt și exprimă emoții și stări care sunt legate de situația familiei. Sau de problema cu care se confruntă clientul.

Scopul Terapiei Constelațiilor Familiale este de a aduce în lumină dinamica ascunsă și de a dezvălui posibilele blocaje sau conflicte care pot contribui la problemele actuale ale clientului. Această terapie nu se limitează doar la a găsi vinovați, ci mai degrabă la a găsi modalități de a aduce armonie și reconciliere în familie.

Vindecarea Transgenerationala

Terapia Constelațiilor Familiale a fost utilizată cu succes pentru o gamă variată de probleme, inclusiv conflicte familiale, traume din copilărie, dificultăți în relații sau chiar dificultăți în luarea deciziilor personale. Aceasta oferă o perspectivă nouă și eliberatoare asupra problemelor, ajutându-ne să ne eliberăm de povara trecutului și să ne îndreptăm spre un viitor mai sănătos și mai fericit.

În concluzie, Terapia Constelațiilor Familiale este o abordare terapeutică profundă și transformătoare care ne ajută să înțelegem și să rezolvăm problemele personale și de familie. Prin explorarea dinamicii familiei și a relațiilor noastre, această terapie poate aduce vindecare și eliberare emoțională, ajutându-ne să trăim vieți mai echilibrate și mai împlinite. Este important de menționat că Terapia Constelațiilor Familiale ar trebui să fie condusă de un terapeut bine pregătit și cu experiență pentru a asigura un proces terapeutic sigur și eficient.

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Vindecarea Transgenerationala prin Constelatii Familiale - Podcastul lui Radu Prisacaru - Episodul 120 www.raduprisacaru.ro

Publicat pe  28 august 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

smartphonedownload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram